Stefan_2
Stefan
Bezieler van Doorleefd

“Ik wil met Doorleefd een ode brengen aan het leven, het leven vieren in al zijn schoonheid en kwetsbaarheid.

Ik geloof dat menselijke verhalen een bron van zingeving kunnen vormen voor anderen, met behulp van de kracht van woord en beeld.

Luisteren en blijven praten met elkaar is een belangrijke basis voor een gelukkig leven. Als Doorleefd daar een klein steentje kan aan bijdragen, zou dat geweldig zijn.” 

kerkov
Alexander
Documentairemaker

“Als documentairemaker ga ik op zoek naar zinvolle verhalen die mij persoonlijk treffen.

Sinds de eerste ontmoeting met Stefan ben ik overtuigd van de zin van Doorleefd. Er bestaat immers een grote nood aan positieve verhalen die ons mens-zijn in de verf zetten.

Doorleefd is een gedroomd initiatief waar ik graag mee mijn schouders onder zet.”

ANT-SANNE-DSC_0009-Vierkant_ZW
Sanne
Schrijver

“Als schrijver probeer ik de essentie te vatten van wat belangrijk is in een mensenleven.

Met Doorleefd kunnen we op zoek gaan naar de kleine verhalen die vertederen of naar de grote gebeurtenissen die iemands leven hebben bepaald.

Het is een bijzonder genoegen om een intiem gesprek te mogen aangaan en het vertrouwen te krijgen om dat te vertalen in iets moois.”

ReginaDeMartelaere_ZW
Regina
Fotograaf

“Het leven gaat snel. Fotografie is een manier om de tijd even stil te zetten en iets wat je raakt mee te nemen naar later.

Daar, in een verre of nabije toekomst, vormen foto’s een terugblik op wat beetje bij beetje veranderd of zelfs verdwenen is. Ze bekijken geeft aanleiding tot reflectie over waar je nu bent, waar je toen was, wat het leven sindsdien gebracht heeft. Ze (terug)zien brengt vaak even op scherp wat je belangrijk vindt in het leven.

Dat is wat ook Doorleefd wil doen, en wat ik onder de vorm van mijn foto’s heel graag bijdraag aan dit project.”